Romania Pur Si Simplu

No Gravatar

Frumoasa asemeni unei icoane ? La fel de vulgara si murdara ca o prostituata ieftina ? Cu un popor transformat in populatie (Dan Puric dixit) sau purtand nimb de martiri atunci cand o privim cu sufletul ignorand kitsch-ul, otevizatii sau manelistii si pitipoancele ?
Toate la un loc ?

Toamna 2011 - Romania

Toamna 2011 - Romania

Romania In Culori

Romania In Culori

Accidente, clanuri mafiote, curve in masini de lux, politie amortita, coruptie, maidanezi in parlament si in orase, legi ciudate si partinitoare ori fara logica plus taxe si impozite enorme din care rezulta inchiderea spitalelor 20 de ani de vise si sperante desarte.
Ne-au furat Romania. Ne-au furat mandria de a fi roman. Ne-au furat sentimentul ca apartinem unui pamant si unui neam. Si nu dau semne ca ne vor inapoia ceva prea curand. Si se poate adauga, se poate continua pana la senzatia ca s-au terminat cuvintele; indiferent bune sau rele. Dar si dincolo de cuvinte tot Romania este.
2011. 29 octombrie, 6 noiembrie.
O toamna ireal de frumoasa, o toamna tarzie si atat de calda incat au inflorit pentru a doua oara trandafirii. O toamna in Romania mea
Si poate ca si in a ta.

Imaginile sunt din Sinaia (zona Peles - Pelisor) si Gradina Botanica (Galati) si intregul montaj se poate vizualiza in full size  A I C I

Acest articol a fost postat in 291924H Nov 2011 si apartine categoriei PAReri. Poti urmari raspunsurile abonandu-te la RSS 2.0 feed. Poti adauga propriul comentariu, sau 1 trackback din blogul tau.

3 Comentarii to “Romania Pur Si Simplu”

  1. Ana lu' ManoleNo Gravatar a scris:

    Uneori nici nu mai am argumente cu care sa combat neiubirea de tara, de neam. Insa, vad ca acest lucru nu ma opreste pe mine sa n-o iubesc.
    Cu alte cuvinte, zic, e neconditionata.
    Fotografiile ajung exact acolo unde sa alimenteze lipsa de argumente ;)

  2. Neliniştitu'No Gravatar a scris:

    Sănătate, fericire şi multă iubire!
    La mulţi ani!

  3. LuminitaNo Gravatar a scris:

    Multumim!
    Asemenea si Domniilor Voastre!

Adauga un comentariu