Tenerife Pearl

No Gravatar

O ” perlărie” de vreo 1.500 de metri patrati in care s-au strans aproximativ 2.000.000 de perle de cultura (dar nu numai) cu preturi variind intre cativa euro si pana la zeci de mii de euro bucata. O alta modalitate prin care cei din Tenerife - hai sa le zicem, spaniolii - reusesc sa scoata bani din roca vulcanica si din turism: parasind uscatul, cultivand perle in oceanul care le impresoara insula si apoi organizand excursii si vizite gratuite cu transport inclus, deasemenea gratuit, la magazinele proprii.

Iti vorbesc despre perle, fac concursuri cu intrebari din textul de prezentare pe stilul intrebare fulger, care raspunde primul culege o scoica si ce gaseste in interior devine proprietatea lui cu certificat de garantie si calitate dar, mai ales, te lasa sa “scotocesti” magazinul, sa privesti, sa evaluezi iar in final, aproape imposibil sa nu pleci cu o … amintire. Cel putin.

Se zambeste non-stop, se foloseste i mod curent si fara vreun efort vizibil “gracias”, pos-urile sunt bineinteles wireless si nu necesita neaparat codul pin, factura si bonul sunt subantelese si nu in ultimul rand, in ciuda celor scrise in prima propozitie, nu exista “mascati” plus restul cohortei de infricosatori pe care ii gasesti in Romania pana si in farmacii.
Si-asta face ca, la plecare, sa zambesti si sa multumesti la randul tau. In cel mai firesc mod posibil

Acest articol a fost postat in 261350H Aug 2010 si apartine categoriei PAReri. Poti urmari raspunsurile abonandu-te la RSS 2.0 feed. Poti adauga propriul comentariu, sau 1 trackback din blogul tau.

9 Comentarii to “Tenerife Pearl”

  1. ManoleNo Gravatar a scris:

    Deci, cu ce te-ai intors la capitolul perle? Vreau sa stiu! :D
    Scot bani din piatra seaca daca trebuie si vor! Si noi din bici, am facut rahat!

  2. parsiimparNo Gravatar a scris:

    Mestere, promit ca fac o poza “achizitiilor”si ti-o trimit pe mail !
    In ceea ce priveste capitolul “unii fac bani din piatra seaca” urmareste blogul lui WhiteWolf ;)

  3. ManoleNo Gravatar a scris:

    Hmmm, zici ca trimiti mail-ul pe jos? Hai fii darnica da-i macar bani de tren, ca nu mai pot de nerabdare! :D :D :D

  4. dr. lecterNo Gravatar a scris:

    Aaaa, te-ai intors in lumea bloggerilor! Ador perlele!!! N-am avut pana anul trecut, cand m-am pomenit cu un colier, cu un inel din aur alb cu perla, si cercei. Perlele sunt de Borneo, nu alb pur, ci fildes. O saptamana m-am culcat cu ele langa mine, ca si cu pantofii de lac din copilarie.

  5. parsiimparNo Gravatar a scris:

    Mestere, problemele tehnice m-au impiedicat sa fac pozele. Azi-maine se rezolva! ;)

  6. parsiimparNo Gravatar a scris:

    Dr.Lecter, nici n-am fost plecata; n-am avut timp sa scriu.
    In ceea ce priveste perlele…aveam un colier clasic (mostenire) si din Tenerife am luat ceva modern.

  7. iriNo Gravatar a scris:

    Buna ziua! Va contactez pentru a propune un schimb de link -uri intre site -urile noastre daca sunteti de acord. Site- ul meu este :http://www.loove.info (Titlul: Sa vorbim ca fetele), in cazul in care sunteti interesat va rog sa-mi da-ti un mesaj cu datele link- ului dvs (url, titlu). Multumesc.

  8. Ana lu' ManoleNo Gravatar a scris:

    Primiti la perlarie cu “La multi anul?” :)
    La multi ani, dragilor!

  9. Ana lu' ManoleNo Gravatar a scris:

    Bre, ne apropiem de Pasti!!! :P

Adauga un comentariu