Cine Strica Busuiocul ?

No Gravatar

Busuioc (ul) imaginii dres (e) de Costel in Spania, mai important la noi decat la ei si care, dupa “ultimele stiri”, in Romania pare pe cale de disparitie.

Scumpiceanu

Hotararea privind cheltuielile necesare pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale, adoptata miercuri de Executiv, prevede alocarea catre autoritatile responsabile a 66 de milioane RON. Fondurile prevazute de Cabinetul Nastase pentru cheltuielile materiale si de personal la alegerile locale din 2004 s-au ridicat la 323,74 miliarde lei vechi, adica jumatate din cat aloca Guvernul Tariceanu pentru scrutinul din iunie 2008

Daca alegerile locale 2008 sunt cele mai scumpe, cele mai dure, cele mai mari consumatoare de nervi si pe cale de consecinta, in perioada campaniei electorale multi jurnalisti isi vor lua concediu de odihna.
Daca partidele au apelat la materiale umane consumate, acceptand să iasa in lume cu scame pe rever, sa se incruciseze anapoda spre consternarea propriului electorat, inseamna că miza este orbitor de mare. Sau, macar cat sa justifice cheltuiala dublu de mare: din banii celor multi. Merita sa sper ca, pe masura ce politicienii orbesc, sa va ascuti privirea electoratului ?
Intreb pentru ca nu-mi prea bat capul cu politica romaneasca insa nu pot ignora faptul ca ne seaca din ce in ce mai mult aceste cheltuieli aberante.

sursa imaginii si cum vor risipi suma din citatul de mai sus, A I C I

Acest articol a fost postat in 140130H Mar 2008 si apartine categoriei IMPARdonabil. Poti urmari raspunsurile abonandu-te la RSS 2.0 feed. Poti adauga propriul comentariu, sau 1 trackback din blogul tau.

7 Comentarii to “Cine Strica Busuiocul ?”

  1. manoleNo Gravatar a scris:

    Merita. Ca altfel o luam din loc cu totii…nu din tara. cu capu’ ! :(

  2. manoleNo Gravatar a scris:

    tot io. dupa summit. :)

  3. parsiimparNo Gravatar a scris:

    Multumim Domniei Voastre pentru vizita si…comentarii :)

  4. manoleNo Gravatar a scris:

    cu placere. si noi la fel va multumim Domniilor Voastre. :)

  5. irisNo Gravatar a scris:

    Imi place blogul tau, este cald, primitor!

  6. irisNo Gravatar a scris:

    :D

  7. parsiimparNo Gravatar a scris:

    Multumesc! Si…imi seamana .;)

Adauga un comentariu