Chris Rea

No Gravatar

Pe repede inainte sau chiar cu toate detaliile necesare, aici.
In varianta scurtata cat sa nu-i plictisesc pe cei grabiti, week-end-ul acesta voi (si vom, eu si WhiteWolf) fi in Bucuresti mai ales pentru concertul Chris Rea de la Sala Palatului.
N-am avut sansa sa-l vad live cand era tinerel, cred ca ar fi pacat sa o ratez acum, cand tocmai isi lanseaza un nou album si a inclus Romania in turneul european.

Chris Rea

Chris Rea

Vom ajunge sambata pana in amiaza, vom fi cazati si vom putea fi gasiti (mai putin pe intinderea concertului) la hotel Razvan pana duminica dupa-amiaza, cel mai probabil. Voi reveni cu detalii si impresii dupa concert, la intoarcerea acasa.
In caz de mare nevoie, pana cel mai tarziu sambata dimineata ora 8, se pot stabili eventuale intalniri via e-mail. Exceptie fac Nelinistitu’ (Adrian Voicu, ca sa nu existe confuzii) si Mesterul Manole .
In cazul primului inteleg ca e vorba despre niste pahare care se ciocnesc cu veselie , pahare care nu vor fi deloc putine in cazul in care nu uita sa aduca si cartile promise, in cel de al doilea, pur si simplu se inlocuieste orice forma de programare cu un simplu “oricand, mereu, cu mare drag“.

Acest articol a fost postat in 041917H Feb 2010 si apartine categoriei una pe luna. Poti urmari raspunsurile abonandu-te la RSS 2.0 feed. Poti adauga propriul comentariu, sau 1 trackback din blogul tau.

3 Comentarii to “Chris Rea”

  1. ManoleNo Gravatar a scris:

    Sarutmana! Idem si intocmai! :)

  2. Neliniştitu'No Gravatar a scris:

    Dragii moşului, vă mulţumesc frumos de tot pentru excepţie, dar nu o să pot să vă fiu de acompaniament acuma. Urmează ca în viitor să am timpul necesar şi să vin în urbea-vă, că, pe lângă gagici faine, combinatul siderurgic, Dunăre, vă am şi pe VOI! :D
    Evident, acuma voi sunteţi motivele principale. :)
    Da, cu cărţi cu tot!
    Distracţie plăcută şi să ne vedem sănătoţi, frumoşi şi voioşi!

  3. parsiimparNo Gravatar a scris:

    Nelinistitu’, nu-i bai.
    Te asteptam!

Adauga un comentariu